El Barça B ha perdut davant el San Fernando Club Deportivo per 0 a 2 en el primer partit de Sergi Barjuan a la banqueta del Johan després d’abandonar-la temporalment per entrenar el primer equip.

Un Barça B perdut a la primera part

A la primera part, als de Sergi Barjuan els ha costat entrar en el partit. Amb un San Fernando fent pressió constant sobre la porteria blaugrana, només una jugada executada pel tàndem Jutglà – Ndiaye ha estat l’única capaç de fer perill en la porteria rival. Els gaditans, però, han pogut trencar la defensa de Barjuan al minut 30. Després d’una rematada de Bicho, Arnau Comas ha fet gol en pròpia porteria. I cinc minuts més tard ha arribat el segon dels blanc i verds, obra de Ferrón, que ha acabat de desmoralitzar els locals, que ja havien perdut d’una manera traumàtica en l’última jornada davant l’Albacete. Finalment, els dos conjunts han marxat al descans amb un 0 a 2.

L’equip de Barjuan millora a la segona part, sense encert

La tornada dels vestidors ha servit per veure un Barça B més incisiu en el joc i amb un futbol més fluid. Tot i així, el conjunt de Sergi Barjuan no ha gaudit d’ocasions clares per marcar. No ha estat fins al minut 78, quan un xut de falta de Matheus s’ha estavellat al travesser de la porteria del San Fernando. Amb un equip sense contundència en el seu joc ni encert, el Barça B s’ha hagut de conformar amb aguantar el control de la pilota fins al minut 90 i sumar la primera derrota de la temporada al Johan Cruyff.