Barça b

El Barça B ha trencat una ratxa de tres victòries consecutives al camp de l’Albacete. El filial blaugrana ha perdut davant els castellans per 2 a 0. Dos gols als inicis de la primera i segona part han setenciat els de Sergi Barjuan, que tot i intentar-ho no han estat eficaços.

Inici per oblidar

El partit ha començat de la pitjor manera possible per als interesos del filial blaugrana, ja que en el minut 8, en la primera aproximació de l’Albacete, ha rebut el primer gol. Manu Fuster ha marcat l’1 a 0. Els jugadors de Sergi Barjuan han reaccionat amb rapidesa i només un parell de minuts després Rodado ha estat a punt d’empatar, però Bernabé ha rebutjat perfectament la pilota. Els atacs s’han imposat clarament a les defenses en aquests primers minuts. Abans del quart d’hora, Sergi García ha fregat el segon dels castellans després d’enviar la pilota a la base del pal. S’han seguit succeït les ocasions i aquest cop ha estat el blaugrana Ferran Jutglà qui ha estat ben a prop d’empatar. El Barça B ha seguit pressionant i buscant l’empat, però entre la falta d’encert en la rematada final i les bones aturades de Bernabé el gol no ha arribat. I en el minut 33, males notícies per a Peque, que ha hagut d’abandonar el camp per una lesió muscular.

Es repeteix la història

Si el partit havia començat malament per als interesos del filial blaugrana pitjor ha començat la segona part, ja que només han passat 18 segons quan Manu Fuster ha fet el 2 a 0 per l’Albacete. El Barça B ha encaixat el cop psicològic de la diana i ha començat a apropar-se a l’àrea castellana, però com a la primera part Bernabé s’ha convertit en un mur insuperable per als davanters blaugrana. El porter de l’Albacete s’ha lesionat en el minut 70 i ha hagut d’abandonar el camp, tot i això, el filial, tot i que ho ha seguit intentant, no ha pogut marcar.