Estanis Pedrola Barça Atlètic

El Barça Atlètic volia allargar la bona dinàmica però ha acabat caient davant el Cornellà en un partit farcit de gols, el marcador ha tancat amb un sorprenent 4 a 3 favorable a l’equip de Gonzalo Riutort. Àlex López, Román Vega en pròpia porta, Tavares i Fullana han estat els golejadors per part del Cornellà, mentre que per part blaugrana han marcat Pelayo Fernández, Luismi Cruz i Víctor Barberà.

El conjunt entrenat per Rafa Márquez i el Cornellà s’han enfrontat a la ciutat esportiva de l’Espanyol, la Dani Jarque. Els blaugrana presentaven com a principals novetats la segona titularitat de Pablo Torre, que tornava a disputar un partit amb el filial blaugrana 4 mesos i 10 dies després de la seva primera participació, i el nou jugador Moha Moukliss, la darrera incorporació del Barça Atlètic aquest mercat d’hivern.

Pluja de gols en una primera meitat trepidant

El Barça Atlètic ha començat el partit de la millor manera, amb un gol. Ha estat una gran jugada individual per banda esquerra d’Estanis Pedrola, que ha superat a tres jugadors del Cornellà, i ha culminat amb un xut al segon pal del porter Lucas Anacker. És el tercer gol de Pedrola aquesta temporada.

La rèplica del Cornellà ha arribat a la següent jugada, en el minut 7. Nahuel s’ha desfet de Pelayo Fernández i ha deixat la pilota per Àlex López, que no ha fallat. Els gols no han acabat aquí, ja que el Barça s’ha tornat a avançar en el minut 15, en una altra bona jugada individual, aquesta vegada de Luismi Cruz per banda dreta i a cama canviada, també ha marxat de la defensa del Cornellà, per marcar amb l’ajut de Carlos Blanco, que ha tocat lleument la bimba que li passava per sota les cames, just per despistar Lucas Anacker. També és el tercer gol de Luismi Cruz amb la samarreta blaugrana aquesta temporada.

Els del Llobregat tampoc s’han arronsat i ha tornat l’equilibri al marcador. Una centrada per banda esquerra de Gerard Martín que buscava la complicitat d’Àlex López, ha acabat caient a les bótes de Román Vega, que amb mala fortuna s’ha introduït la pilota en pròpia porta, superant Arnau Tenas. Era el minut 17.

En el 23 el Barça Atlètic ha aconseguit el tercer gol. El conjunt blaugrana ha trenat una gran jugada col·lectiva que ha acabat amb assistència de Carbonell per Víctor Barberà (7è gol a la lliga), que amb un xut creuat ha torna a batre Anacker.

El Cornellà remunta i es posa per primera vegada per davant

Després d’uns minuts de tempteig a la represa, el Cornellà ha començat a pressionar de valent, i ha assetjat la porteria d’Arnau Tenas provocant un seguit de córners. Tenas ha tret mans miraculoses, ha evitat un gol olímpic i un xut ras de Planas. Aquesta pressió alta ha donat els seus fruïts i l’equip de Gonzalo Riutort ha tornat a empatar el matx. Raúl Tavares ha situat la pilota a l’escaire, i l’estirada del porter blaugrana ha resultat estèril.

En el minut 84, l’àrbitre ha assenyalat penal a favor del Cornellà. Fullana, dos minuts més tard, ha transformat des dels 11 metres. Per primera vegada el conjunt del Llobregat s’ha posat per davant en el marcador, 4 a 3, a quatre minuts pel xiulet final. El marcador no s’ha mogut i el Barça ha encaixat la primera derrota després de cinc partits consecutius sense perdre.

El Barça es manté de moment com a quart classificat de la Primera Federació, amb 33 punts i la UD Cornellà se situa en onzena posició amb 28 punts. Moha Moukliss i Lucas ‘Pocho’ Román han debutat com a blaugrana.