El Roser s’ha endut el derbi barceloní de la Lliga EBA contra el Martinenc Bàsquet (74-85). El conjunt visitant ha estat molt contundent durant la primera meitat i tot i una reacció del Martinenc, ha liderat el marcador en tots els quarts del partit contra un Martinenc que no ha acabat de remuntar.

Un Roser efectiu s’emporta el primer temps

El Roser ha disputat una molt bona primera meitat del partit amb una molt bona efectivitat de cara a cistella. Com a prova, l’anotació, poc habitual, de 49 punts. Malgrat l’encert de cara a cistella del Roser, el Martinenc no s’ha enfonsat i s’ha mostrat intens i molt ofensiu els dos primers quarts. Tot i això, l’esforç dels locals no ha estat suficient i han acabat amb deu punts menys (49-39).

Segona meitat, mateix guió de partit

El Martinenc no ha aconseguit avançar-se al marcador en cap moment del partit, tot i un intent de remuntada que ha estat frenada ràpidament pels visitants, que han arribat a agafar un avantatge de 15 punts. No obstant això, el conjunt local ha aconseguit col·locar-se només quatre punts, fet que ha donat emoció al partit.

Finalment, però, l’enfrontament se l’han emportat els visitants, que han estat millors en els moments clau del partit. El resultat final ha estat de 74 a 85. Amb aquest partit el Roser ja té cinc victòries consecutives i avança el Martinenc a la classificació, i també espera poder fer el mateix contra el Barça B el pròxim partit.