Després del partit històric al Camp Nou, en el qual es va batre el rècord d’assistència a un partit de futbol femení i va sentenciar l’accés a les semifinals de la Champions, el Barça ha guanyat el Vila-real per 6 a 1. Les de Jonatan Giráldez ja sumen 38 victòries en 38 partits aquesta temporada, i una nova victòria a l’estadi.

Es nota la ressaca del Camp Nou

Bons primers minuts per al Barça, que ha tingut dues ocasions per avançar-se al marcador gràcies a una defensa poc encertada del conjunt visitant. Les groguetes han entrat al partit després d’un gol espectacular des de fora de l’àrea de Salma Paralluelo, que ha entrat per l’escaire de la porteria defensada per Gemma Font. El partit s’ha encallat per al conjunt de Giráldez, i no ha aconseguit crear cap perill durant la gran majoria de la primera part. Crnogorčević ha tingut l’ocasió més clara per empatar, després d’una bona jugada individual de Hansen. El Vila-real hauria pogut marcar el segon, però Paralluelo ha decidit passar la pilota a Belén i aquesta no ha pogut superar Gemma. El Barça ha marxat al descans per darrere en el marcador (0 a 1), tot i que a les acaballes del primer temps ha tingut algunes bones ocasions.

El Barça no perdona

La segona part no ha pogut començar millor per al Barça. Dos gols pràcticament seguits de Clàudia Pina només sortir del vestidor han permès a les locals posar-se per davant. El Vila-real gairebé ha empatat gràcies a un refús poc encertat d’Irene Paredes, que ha obligat Gemma a treure una mà vital pels interessos blaugrana. El tercer gol de les locals ha arribat després d’una centrada des de la banda dreta de Hansen, que ha acompanyat fins al fons de la porteria Crnogorčević. Claudia Pina ha marcat el seu tercer gol després d’una altra acció individual de Hansen, per posar el 4 a 1 al marcador. Les blaugrana s’han refet després d’una primera part poc encertada, per seguir ampliant el seu ple de victòries. Engen ha fet el cinquè de les blaugrana, i Hansen ha transformat el penal comès sobre Aitana Bonmatí per fer el sisè i posar el 6 a 1 definitiu al marcador.