El Barça ha superat el Reial Madrid per 5 a 2 en el partit de tornada dels quarts de final de la Champions i es classifica per a les semifinals amb una resultat global de 8 a 3. Les de Jonatan Giráldez han estat superiors a les d’Alberto Toril i no s’han deixat sorprendre com en el partit de l’anada.

El Barça, superior des de l’inici

El conjunt blaugrana no s’ha deixat sorprendre per l’equip blanc com va passar en el partit d’anada, en què les madrilenyes van dominar el joc. Les de Jonatan Giráldez han sortit intenses amb un domini clar de la pilota i la possessió. Ben aviat ha arribat el primer gol del Barça. Mapi León ha fet un gran xut des de fora de l’àrea amb molta intenció i ha col·locat la pilota per sobre de la portera Misa. Al cap d’un quart d’hora de joc l’àrbitra Stéphanie Frappart ha assenyalat penal per mans d’Irene Paredes dins de l’àrea. Olga Carmona ha transformat la pena màxima i ha situat l’empat en el marcador. Els minuts han anat passant amb un domini clar del joc de les jugadores de Jonatan Giráldez, amb una possessió del 72 %. Amb l’empat a un gol s’ha arribat al descans.

Les blaugrana tanquen el partit

La segona part ha començat malament per al Barça. Zornoza ha fet un gran gol gairebé des del mig del camp i ha superat Sandra Paños per situar el Madrid al davant en el marcador. L’alegria del conjunt blanc ha durat poc. Aitana Bonmatí ha situat de nou l’empat en el marcador amb un xut col·locat des de dins de l’àrea. Tres minuts més tard Clàudia Pina ha fet el tercer i ha situat de nou el Barça al davant en el partit. Minut 62 de partit i arriba el gol d’Alexia Putellas. La millor jugadora del món ha fet una gran jugada individual i amb l’esquerra ha superat Misa. Quart gol de les blaugrana. Graham Hansen ha fet el cinquè del partit per al Barça. Maneta de les blaugrana al Madrid. Cinc minuts abans d’acabar el partit, el Barça ha fet oficial el rècord mundial d’assistència en un partit de futbol femení amb 91.553 persones. Al final, 5 a 2 per al Barça i les blaugrana es classifiquen per a les semifinals de la Champions.

20:34

Final del partit

El Barça ha superat el Reial Madrid per 5 a 2 i es classifica per a les semifinals de la Champions.

20:28

Rècord mundial d’assistència al Camp Nou

El Barça ha aconseguit el rècord d’assistència en un partit de futbol femení amb 91.553 persones.

20:21

El Barça busca el sisè

Les blaugrana busquen el sisè per repetir el resultat històric de l’equip de Pep Guardiola al Bernabéu.

20:12

El cinquè del Barça

Graham Hansen fa el cinquè del partit per al Barça. Maneta de les blaugrana al Madrid (5-2).

20:04

Marca la millor jugadora del món

Minut 62 de partit i arriba el gol d’Alexia Putellas. La millor jugadora del món ha fet una gran jugada individual i amb l’esquerra ha superat Misa (4-2).

19:56

Tercer del Barça!

Les blaugrana s’han situat de nou al davant en el partit amb un gol de Clàudia Pina (3-2).

19:53

Gol del Barça!

Aitana Bonmatí situa de nou l’empat en el marcador amb un xut col·locat des de dins l’àrea, entre el balcó i el punt de penal (2-2).

19:51

Segon gol del Reial Madrid

La segona part ha començat malament per al Barça. Zornoza ha fet un gran gol gairebé des del mig del camp i ha superat Sandra Paños per situar el Madrid al davant en el marcador (1-2).

19:47

Comença la segona part

Torna el joc al Camp Nou i encara no coneixem l’assistència de persones al partit.

19:31

Descans al Camp Nou

Descans al Camp Nou amb empat a un gol entre el Barça i el Madrid.

19:26

Cinc minuts per al descans

El Barça segueix amb la pressió alta i no deixa que el Madrid faci una bona sortida de pilota.

19:15

El domini del Barça és molt alt

L’equip de Jonatan Giráldez té el control del joc i de la pilota amb una possessió del 72 %.

19:01

Empata el Reial Madrid

Olga Carmona ha transformat la pena màxima i ha situat l’empat en el marcador. Sandra Paños s’ha llençat bé, però no ha arribat a tocar la pilota.

19:00

Penal favorable al Madrid

Penal favorable al Madrid per mans d’Irene Paredes dins l’àrea.

18:58

Cues per entrar al Camp Nou

Amb el joc en marxa i amb el Barça al davant en el marcador encara hi ha cues per accedir al Camp Nou.

18:54

Primer gol del Barça!!

El partit ha començat molt bé per a les blaugrana amb un gran gol des de fora de l’àrea de Mapi León al minut 8.

18:46

Comença el partit

Comença el partit dels quarts de final de la Champions entre el Barça i el Reial Madrid.

18:12

Acaba el programa especial, però continua el minut a minut

Acaba el programa especial de la prèvia del Barça-Madrid de la Champions, però pots continuar informats en el ‘Via 15’ fins a les 18.45 h, tot just quan comenci l’enfrontament. També pots seguir el minut a minut d’aquest partit històric al btvnotícies i al ‘bàsics’, de betevé.

18:06

Activitats prèvies al partit

El FC Barcelona ha organitzat una sèrie d’activitats prèvies: música, jocs, tallers de pintura, etc. Hi ha cues en totes les activitats prèvies i molta animació.

Comença l’especial de la prèvia Barça-Madrid

En aquests moments comença el programa especial d’una hora en què explicarem en directe tot el que passi en els moments previs al partit. El programa es pot seguir també a la TDT i al canal 160 de Movistar. L’actualitat tindrà continuïtat en el programa ‘Via 15’ fins just l’inici del partit, les 18.45 h.

16:57

Regalem dues entrades per al partit Barça – Atlètic de Madrid

Aquesta tarda al programa especial de  betevé previ al partit de Champions contra el Madrid us explicarem com participar-hi.

16:21

El resum del partit d’anada

El FC Barcelona va aconseguir un resultat molt positiu del partit d’anada. L’1 a 3 permet a les blaugrana afrontar amb certa tranquil·litat i optimisme el partit de tornada dels quarts de final de la Women Champions League.

16:10

Vídeo motivador del FC Barcelona

El compte oficial de Twitter del FC Barcelona ha fet públic a les xarxes un vídeo motivador de cara als aficionats per tal que el públic vagi al Camp Nou i s’aconsegueixi batre el rècord del món d’assistència de públic a un partit de futbol femení.

15:55

Els reptes que vol aconseguir el Barça aquesta temporada

El Barça ha aconseguit dos títols aquesta temporada, la Supercopa d’Espanya i la Lliga, i encara té opcions d’aconseguir-ne dos més: la Copa de la Reina i la Women’s Champions League

15:26

El mosaic a favor de la igualtat del clàssic de la Champions entre el Barça i el Madrid

El club, per fer encara el dia més històric, ha preparat un mosaic amb un missatge reivindicatiu. La idea és que el missatge doni la volta al món i és a favor de la igualtat de la dona.

14:45

La sorpresa de Carles Puyol a l’entrenament del Barça

L’exjugador del FC Barcelona Carles Puyol va sorprendre les jugadores blaugrana abans del clàssic contra el Reial Madrid. Puyol va fer un discurs emotiu a la plantilla que entrena Jonatan Giráldez.

14:11

Alexia, sobre jugar al Camp Nou

La capitana del Barça afirma que el partit al Camp Nou contra el Madrid “pot ser un punt de partida”. Alexia també ha dit que “és l’inici d’una nova era, inspirarem moltes nenes”.

13:54

La UEFA obliga a jugar el Bayern amb només 13 jugadores

Una d’aquestes eliminatòries de quarts de final de la Women Champions League, la del PSG contra el Bayern de Munic, quedarà eclipsada per la decisió de la UEFA d’obligar a jugar el conjunt alemany tot i que té set casos de covid-19 a la plantilla. El conjunt bavarès només té 13 jugadores disponibles per enfrontar-se al PSG.

13:45

Les altres eliminatòries de quarts de final

El Barça té el resultat més còmode de les quatre eliminatòries de quarts de final després de superar el Reial Madrid (1-3) a l’Estadi Alfredo Di Stéfano de la Ciutat Esportiva. Els altres tres partits estan més igualats “a priori”. Aquests són els enfrontaments que es disputen entre avui i demà.

• PSG – Bayern de Munic, avui, a les 21 h (2-1 favorable a les franceses a l’anada)
  • Wolfsburg-Arsenal, demà, a les 18.45 h (1-1 del dimecres 23 de març)
  • Olympique de Lió – Juventus, demà, a les 21 h (1-2 a l’anada al Juventus Stadium)

13:32

Com veure el Barça-Madrid de Champions en directe a YouTube?

En aquest article podràs consultar com ho has de fer per veure el clàssic Barça-Madrid en directe i sense pagar.

13:01

La pluja, possible enemic per omplir el Camp Nou

Hi ha possibilitats que plogui a l’hora del partit i aquest podria ser un hàndicap per omplir l’estadi. Si vols anar al Camp Nou a veure el partit o si t’interessa saber quin temps farà a Barcelona, consulta la previsió dels nostres companys meteoròlegs de betevé

12:39

El FC Barcelona pot batre un rècord del món

Fins ara, la millor assistència en un partit de futbol femení és la de la final de la Copa del Món de l’any 1999. L’enfrontament entre les seleccions dels Estats Units i la Xina al Rose Bowl de Pasadena, a Califòrnia, el van veure 90.195 persones. Amb totes les entrades venudes, l’opció de batre el rècord del món és possible.

12:28

Comencem la prèvia del primer Barça-Madrid al Camp Nou!

Bon dia! Són 2/4 d’una i encetem el seguiment en directe de la prèvia d’una jornada històrica. Les futbolistes del FC Barcelona s’enfronten al Reial Madrid al Camp Nou a 3/4 de set, en la tornada dels quarts de final de la Champions. Serà el primer duel oficial amb públic al Camp Nou en tota la història i l’objectiu és batre el rècord d’assistència.