Gran jornada de bicicleta de muntanya aquest dissabte a Barcelona. S’ha disputat el 16è Trofeu Ciutat de Barcelona de BTT, en el qual hi han participat els millors ciclistes de BTT del món. Fins a un total de 20 nacionalitats diferents han estat presents a la prova.

S’ha disputat la Continental Super Cup Massi i la Copa Catalana Internacional

A més del Ciutat de Barcelona, també s’ha disputat la tercera prova de la Continental Super Cup Massi i la segona de la Copa Catalana Internacional Biking Point. D’aquesta manera, la ciutat de Barcelona i les bicicletes de muntanya s’han tornat a unir per viure una prova de nivell mundial.

El circuit ha estat al voltant del Velòdrom d’Horta i dins la pista. Una prova d’UCI C1. Aquest Ciutat de Barcelona ha estat un bon test per a molts ciclistes, ja que falta menys d’una setmana per a l’inici de la World Cup MTB.

Els millors del món, presents a Barcelona

Jofre Cullell, ciclista del Primaflor Mondraker Genuins, és el rival a batre. Cullell va ser medalla d’or en el Mundial Junior de l’any 2017 i va participar als Jocs Olímpics de Tòquio en la prova de camp a través. El gironí ha guanyat tots els Campionats d’Espanya en què ha participat en categoria Júnior i sub23. A més, també hi participa el seu company d’equip Francesc Barber.

També cal destacar la participació de Roger Ferrer (Massi), Cristofer Bosque (XSauce Factory Team), Iván Feijóo (MMR Factory Racing), Jaume Bosch (BH Temple Cafes) i els francesos del Giant France MTB Pro Lorenzo Serres (segon en el Campionat d’Europa de l’any passat) i Hugo Weiss, que lluitaran per aconseguir el lloc més alt.

En categoria femenina, la campiona de Portugal, Ana Santos (XSauce Factory Team), és la gran favorita per guanyar. Les seves rivals seran l’estudiant de biomedicina, Núria Bosch (BH Temple Cafes), que va ser campiona d’Espanya l’any 2020 i el 21 va participar en el Mundial de XCO com sub23, Lucía Gómez (MMR Fctory Racing), Sara Gay (Biking Point) o Margot Moschetti ( Giant France MTB Pro), que voldran ser als llocs d’honor.