L’Atlètic-Barceloneta ha guanyat la medalla de bronze de la Champions League després d’imposar-se al Vouliagmeni a la tanda de penals per 14 a 13. Una sort a la qual ha arribat després d’acabar el temps reglamentari amb empat a 9. Els mariners sumen la quarta medalla després de les aconseguides els anys 2013 (Belgrad), 2015 (Barcelona) i 2018 (Gènova)

Una primera part sense un clar dominador

El partit ha començat amb dos gols de l’Atlètic-Barceloneta (Miguel de Toro i Felipe Perrone), que han donat un petit avantatge inicial a l’equip d’Elvis Fatovic. El Vouliagmeni ha reaccionat i gràcies a dos gols d’Efstathios Kalogeropoulos, els grecs han acabat el primer quart amb un marcador desfavorable de 3 a 2.

En el segon quart, el Vouliagmeni ha pogut igualar el partit (3-3) amb un gol de penal de Charalampos Troulos. Els mariners han tornat a posar-se per davant en el marcador amb el primer encert d’Unai Biel, però Troulos ha tornat a posar la igualada poc abans del descans (4-4)

Un segon temps ple d’emocions i penals

Després del descans, el conjunt de la Barceloneta ha sortit més endollat. Un parcial de 2 a 0 (gols de Dusan Matkovic i una vaselina mil·limètrica d’Alberto Munárriz) han posat el 6 a 4 en el marcador. Un marge que s’ha reduït a un ajustat 6 a 5. Alex Bustos, a la mateixa línia de gol, ha tornar a posar una diferència de dos gols, però Troulos, el millor dels grecs, ha tornat a retallar distàncies.

En l’últim quart, el Vouliagmeni ha capgirat el marcador amb dos gols i ha posat els grecs, per primera vegada, per davant en el marcador (7-8). Una diferència que Roger Tahull ha tornat a igualar quan quedaven quatre minuts per acabar el partit i que Alafragkis i Larumbe han mantingut (9-9). El temps reglamentari ha acabat amb empat a 9.

A la segona tanda de penals de l’Atlètic-Barceloneta en aquesta final a 8, després de la de semifinals davant el Novi Beograd, la sort ha somrigut als mariners amb l’aturada de l’últim penal de la mort sobtada de Nick Porter.

HI ha molta gent que donaria la seva vida per estar aquí jugant”
Unai Aguirre, jugador CN Atlètic-Barceloneta

L’últim partit de Fran Fernández

Fran Fernández ha anunciat que el d’aquest dissabte ha estat el seu últim partit com a jugador de waterpolo. El jugador del CN Atlètic-Barceloneta, amb un bagatge impressionant, diu adeu al club mariner i a una àmplia carrera esportiva.