La tanda de penals ha castigat l’Atlètic-Barceloneta sense poder disputar la final de la Champions League de waterpolo. Els mariners, després d’acabar el partit amb empat a 8, han vist com el Novi Beograd ha estat més encertat de cara a porteria des dels cinc metres. L’equip d’Elvis Fatovic haurà de lluitar pel bronze.

L’Atlètic-Barceloneta agafa diferències a la primera part

El primer quart de partit ha estat de pocs gols. Només Marc Larumbe, per l’Atlètic-Barceloneta, i Nikola Jaksic, pel Novi, han pogut marcar i, per tant, el resultat ha estat d’empat a 1 al final del primer període.

El segon quart ha començat amb un gol de penal de Felipe Perrone que ha tornat a posar, per primera vegada, el conjunt d’Elvis Fatovic per davant en el marcador. Aquest període ha estat més anotador que el primer i, al descans, el resultat ha estat d’un ajustat 5 a 3 favorable als mariners.

Remontada del Novi i cap a la tanda de penals

Després del descans ha arribat la reacció del conjunt serbi. Un parcial d’1 a 4 favorable a l’equip de Zivko Gocic ha posat el Novi Beograd (6-7) per davant del marcador abans d’arribar a l’últim quart.

L’últim període ha començat amb un gol d’Alberto Munárriz (7-7) i un posterior de Felipe Perrone ha tornar a posar els de la piscina Sant Sebastià per davant en el marcador (8-7). Un avantatge que ha durat poc amb el gol de Vlachopulos. A l’últim minut s’ha arribat amb empat a 8 i una aturada clau d’Unai Aguirre per arribar als penals.

Des dels cinc metres, els serbis han estat més encertats i les errades d’Alberto Munárriz i Luke Pavillard han passat factura i l’Atlètic-Barceloneta es queda sense final.