El Barça rebrà aquest dissabte, a les 20.45, la visita del Valladolid al Camp Nou. El tècnic, Ernesto Valverde, ha dit que és un partit importantíssim, ja que després de dos empats volen tornar al camí de la victòria.

Valverde satisfet amb la renovació

Valverde també ha parlat sobre la renovació que ha signat aquest mateix divendres. Ha dit que “renovar ha estat”, ja que “sempre ha tingut bona sintonia” tant amb el club com amb els jugadors. Si acaba complint el contracte sencer seran 4 temporades a can Barça. El tècnic ha dit que la “idea és que el guanyar sigui més fàcil”. Valverde també ha reconegut que la renovació donarà “estabilitat” i que ara mateix aquesta és important.

“No tenim por de ser primers”

L’entrenador blaugrana ha estat preguntat si tenia por després que el Madrid s’hagi acostat a sis punts després de les dues últimes jornades. Valverde ha estat clar “no tenim por de ser primers”. Respecte al partit de demà davant el Valladolid ha dit que “és fonamental”, ja que volen tornar al “camí de la victòria”.

El primer entrenament de Valverde després de renovar

Valverde renova una temporada més i una altra d’opcional

Ernesto Valverde seguirà al Barça, com a mínim, fins al juny de l’any 2020. El tècnic i el club han arribat a un acord per ampliar el contracte de l’entrenador una temporada més i han deixat emparaulat la possibilitat d’un altre any. Valverde compleix ara mateix la seva segona temporada al Barça. En la primera, el tècnic va guanyar dos títols, la Lliga i la Copa del Rei.