El Barça s’ha classificat per a les semifinals de la Copa del Rei, després de guanyar el València en un partit molt igualat per 86 a 79. Ara el rival a les semifinals serà el Tenerife.

En el primer quart el Barça no ha pogut superar la defensa del València i només ha anotat 13 punts. Poca intensitat defensiva i també poc encert en atac. El parcial en aquests primers minuts ha estat de 13 a 21. A l’inici del segon període els valencians han aconseguit 11 punts d’avantatge, però aleshores els blaugrana s’han posat les piles en defensa i, a poc a poc, han anat retallant la diferència. Hanga, que ha robat dues pilotes, ha estat el protagonista d’aquesta millora defensiva. En atac, dos triples de Ribas han permès que al descans la distància fos mínima, 37 a 39 favorable al València.

En el tercer quart ha continuat la tònica del segon. Les defenses s’han imposat i cap dels dos equips no ha pogut escapar-se en el marcador. Tot quedava per decidir en l’últim quart. I aquí els triples han decidit el guanyador. Un parcial de 13 a 0 favorable al Barça, amb dos triples de Hanga, han encarrilat la victòria quan només faltaven tres minuts per al final. Els blaugrana s’han acabat imposant als valencians per 86 a 79.

Homenatge a Navarro de l’ACB

L’excapità del Barça es va proclamar set vegades campió de la Copa del Rei i va rebre un homenatge de la competició.