L’Atlètic-Barceloneta s’ha adjudicat la Supercopa d’Espanya de waterpolo després d’imposar-se al CN Terrassa per 13 a 6. El conjunt de Chus Martín ha sortit ben motivat des d’un bon inici i, al primer quart, ja guanyava per 5 a 2, una diferència que s’ha anat mantenint durant tot el partit fins al xiulet final. Amb aquesta victòria, l’Atlètic-Barceloneta ha aconseguit la catorzena Supercopa de la seva història i la quarta de manera consecutiva.

Supercopa Waterpolo Atlètic-Barceloneta

 

Alex Bustos, millor jugador de la final

El defensa Alex Bustos, amb tres gols i màxim golejador del partit, ha estat considerat el millor jugador de la final. El madrileny ha rebut el guardó que l’acreditava com a MVP del partit i ha comentat que considera que “el premi és gràcies a tot l’equip i que el títol de campions ens ha de sevir per continuar treballant i guanyant més trofeus per un club que ens ho dona tot.”

Supercopa Waterpolo Atlètic-Barceloneta Alex Bustos, millor jugador partit

La fitxa del partit

CN Atlètic-Barceloneta: Dani López Pinedo, Martin Famera, Alvaro Granados (1), Alberto Munárriz (2), Josip Vrlic (1), Marc Larumbe (2), Sergio Prieto, Fran Fernández (1), Roger Tahull (1), Felipe Perrone, Blai Mallarach (2), Alex Bustos (3) i Miki Linares.

CN Terrassa: Iñaki Aguilar, Bernat Sanahuja (1), Sergi Mora, Ricard Alarcón (1), Oscar Aguilar (1), Alex de la Fuente (1), Francesc Sánchez, Marc Salvador, Alberto Barroso (1), Ivan Gallego, Oriol Rodríguez, Agustí Pericas (1) i Biel Segura.

Àrbitres: Alex Ortega i Ernest Iñesta.

Supercopa Waterpolo Atlètic-Barceloneta