Juanan avança el Sant Andreu

El Sant Andreu, després de dues derrotes consecutives, volia donar una alegria a l’afició del Narcís Sala i el partit ha començat bé. En la primera aproximació dels andreuencs Juanan ha fet l’ 1 a 0. Els de Mikel Azparren amb el marcador a favor han passat a dominar el partit i han generat perill a pilota aturada. Noguera ha enviat una pilota al travesser i després ha estat la rematada de Dani Guerrero la que ha topat amb el pal. I el que són les coses. El Sant Andreu ha perdonat i el Llagostera ho ha aprofitat per empatar. Això sí, ha estat un gol fantasma, perquè no queda clar si la pilota ha acabat traspassant la línia de gol.

Elhadji fa el gol de la victòria

Només començar la segona part. Els quadribarrats han desfet l’empat. L’autor del segon gol andreuenc ha estat Elhadji. Un gol, un altre cop, fantasma. Aquesta vegada sí que sembla que la pilota traspassa la línia de gol.

El Sant Andreu rep la visita del Llagostera

El Llagostera ha intentat reaccionar amb rapidesa i Maik Molist ha enviat la pilota al fons de la xarxa, però el gol ha estat anul·lat per mans del migcampista. Els gironins han buscat l’empat amb insistència i han deixat espais al darrera, que ha intentat aprofitar el sant Andreu. L’última ocasió del partit aquest xut de Felipe Sa, que surt una mica massa creuat.