L'Espanyol juga al Santiago Bernabéu

El VAR valida el gol d’Asensio

Madrid i Espanyol han sortit pressionant la sortida de la pilota del rival. Els blancs tenien el domini, però la primera ocasió clara ha estat per als blanc-i-blaus. Piatti ha finalitzat un contraatac creuant massa la pilota. Els de Rubi s’han defensat dels atacs madrilenys i Casemiro ha estat a punt d’inaugurar el marcador, però la rematada de cap del brasiler ha marxat desviada. L’Espanyol ha esperat al darrere per sortir en ràpids contraatacs i Hernán ha tornat a estar ben a prop del gol. El davanter no ha vist que Piatti estava tot sol. I quan faltaven quatre minuts per arribar al descans ha arribat el gol d’Asensio. L’àrbitre assistent l’ha anul·lat per fora de joc, però el VAR ha ensenyat que la posició del madridista era correcte, per tant, 1 a 0 a la mitja part.

Borja Iglesias remata al travesser

La segona part ha començat amb una clara ocasió de Modric, que Diego López ha rebutjat a córner. L’Espanyol s’ha refet d’uns primers minuts de domini blanc i en el minut 64 ha tingut l’ocasió més clara del partit. Borja Iglesias ha fet una vaselina que ha anat a parar al travesser. Els blanc-i-blaus no han renunciat en cap moment a l’empat i hi ha hagut uns minuts en què han dominat. Tot i això, el Madrid ha aconseguit espolsar-se el control espanyolista i Diego López ha hagut d’enviar a córner una rematada de cap de Sergio Ramos. El segon dels blancs no arribava i es respiraven certs nervis al Bernabéu, ja que l’Espanyol ha seguit buscant l’empat i ha dominat en els últims minuts, però tampoc no ha generat ocasions clares de gol. Al final, regust amarg per als de Rubi, que han marxat amb la sensació d’estar ben a punt d’aconseguir l’empat al Santiago Bernabéu.