L’Atlètic-Barceloneta ha guanyat, en un partit força disputat, el conjunt hongarès Szolnoki Dozsa per 14 a 10. El matx corresponia a la tercera jornada de la fase de grups de la LEN Chanpions League. Aquest és el segon triomf dels mariners a la Champions de waterpolo després d’haver superat a domicili l’Spandau alemany i de perdre contra el Jug de Dubrovnik. Aquest era el debut dels de Chus Martín a la piscina de Sant Sebastià.

El segon quart, clau

Els primers minuts de partit han estat dominats pel Szolnoki Dozsa, que s’ha posat per davant amb dos gols, i en podrien haver estat més si el porter de l’Atlètic-Barceloneta Dani López Pinedo no hagués aturat un penal. Aviat, però, els mariners s’han posat les piles i han igualat el marcador a dos. Quan quedava només un minut per acabar el quart, i quan semblava que el període acabaria amb empat, els hongaresos s’han tornat a posar per davant (3-4). En el segon quart els barcelonins s’han posat per davant en el partit per primer cop (6-5) i ja no han tornat a perdre la iniciativa, tot i un empat a sis momentani. Quan faltaven dos minuts per arribar a la mitja part, Álvaro Granados, màxim golejador del matx amb cinc gols, i Blai Mallarach han ampliat l’avantatge (8-6). Els de Chus Martín han aconseguit un parcial de 5 a 2, que al final ha estat decisiu.

Atlètic Barceloneta Szolnoki 291019

El Szolnoki aguanta fins a l’últim quart

Els hongaresos han demostrat el seu potencial i no s’han donat per vençuts en cap moment. El tercer quart ha estat igualat, amb dos gols de cada equip, fet que deixava un 10 a 8 encara incert favorable per a l’Atlètic-Barceloneta. L’últim període ha constatat la victòria barcelonina. Primer ha marcat Granados posant l’11-8 i després ho ha fet Viktor Rosovic (11-9). Un altre cop Álvaro Granados, aquest cop de penal, ha ampliat diferències (12-9). Però el Szolnoki encara no s’ha rendit i ha fet pujar el 12-10 en el marcador. Aquest ha estat el seu últim gol, i els catalans han pogut fer créixer el seu compte particular amb dos gols més, que han fet que el marcador final hagi estat de 14-10 a favor de l’Atlètic Barceloneta.