L’Atlètic-Barceloneta rebrà, aquest dimarts, 29 d’octubre, a les 19.15 h, al Szolnoki Dozsa a la tercera jornada de la Champions League de waterpolo. Serà el primer partit europeu dels mariners a la piscina Sant Sebastià aquesta temporada.

Després de dues jornades, torn per a la Sant Sebastià

L’inici de la fase de grups ha estat amb dos partits lluny de Barcelona. L’equip de Chus Martín va debutar a la competició amb una victòria davant l’Spandau 04. A la segona jornada, els mariners van perdre contra el Jug Dubrovnik per 15 a 13. Amb el Szolnoki, l’Atlètic-Barceloneta disputarà el primer partit europeu a casa aquesta temporada.

El Szolnoki arribarà a Barcelona amb un bagatge de dues victòries en els dos partits que han disputat. Els hongaresos s’han desfet del Sintez Kazan i del Jadran Carine de Montenegro.

L’equip de Chus Martín arriba al partit després d’aconseguir una contundent victòria davant el Centre Natació Mataró (4 a 15) a la Lliga Premaat masculina de waterpolo. Una competició en la qual els mariners encara no han perdut cap partit i sumen 12 punts en les quatre jornades que han disputat.

Una gran novetat a la piscina

El partit contra el Szolnoki servirà per estrenar, oficialment, les dues pantalles audiovisuals amb tecnologia LED que ha instal·lat el club a la piscina de Sant Sebastià, amb què es podrà tenir una millor visualització de les estadístiques dels partits i la retransmissió a través del videowall de qualsevol tipus d’imatge.

També s’han instal·lat quatre marcadors de temps parcials que ajudaran els jugadors i tècnics ha controlar millor el temps de possessió durant els partits.