Victòria de l’Atlètic-Barceloneta davant el Club Esportiu Mediterrani per 18 a 8. L’equip de Chus Martín, amb casquet blanc, ha sumat un nou triomf que el manté al capdamunt de la classificació. Tot i això, s’ha notat que els mariners tenen partit de Champions dimecres vinent i han començat el partit amb un ritme inferior a l’habitual. El 3 a 1 del primer quart n’ha estat una bona mostra.

El segon quart, clau

En el segon període, però, els jugadors de l’Atlètic-Barceloneta ha fet un pas endavant. Parcial de 6 a 1 i al descans ja tenien un còmode 9 a 2 per afrontar la segona part.

Atlètic-Barceloneta - Mediterrani (18-8)

Els altres dos quarts han tingut dinàmiques similars al primer. Parcials de 3 a 2 en el tercer període i de 6 a 4 en l’últim quart que han significat el 18 a 8 final.

Debut d’Edgar Nogueras

El d’avui ha estat un partit especial per a Edgar Nogueras. El jove jugador del Mediterrani ha debutat a la Divisió d’Honor, ja que Ramon Sentis no ha pogut jugar per una lesió a la mà dreta.

Edgar Nogueras, jugador CE Mediterrani

Amb 18 anys, l’Edgar no ha tingut un partit fàcil davant l’Atlètic-Barceloneta, però sota els pals ha demostrat que la porteria del Medi està en bones mans.