El Barça guanya l'Ekonomac
@FCBfutbolsala

El Barça ha començat de la millor manera possible la ronda elit de la UEFA Champions League. Els blaugrana s’han imposat amb relativa comoditat a l’Ekonomac serbi per 6 a 1. Ràpidament el partit s’ha posat de cara per a l’equip d’Andreu Plaza. En el minut 5 Adolfo ha marcat l’1 a 0 i només tres minuts més tard Ferrao ha fet el 2 a 0. Els serbis, amb porter jugador i en una jugada d’estratègia, han retallat diferències mitjançant Divanei. Però abans de la mitja part el Barça ha tornat a posar distància en el marcador. Dyego i Adolfo han col·locat el 4 a 1. Resultat amb el què s’ha arribat al descans..

A la represa els blaugrana han volgut evitar qualsevol sorpresa i Aicardo ha marcat el 5 a 1. A més, Juanjo li ha aturat un penal a l’exblaugrana Igor. Per si hi havia cap dubte del guanyador del partit Sergio Lozano ha establert el 6 a 1. Aquest divendres el Barça jugarà la segona jornada d’aquesta ronda elit davant l’equip polonés del Bielsko-Biala.

L’altre partit d’aquesta primera jornada ha estat més ajustat. L’Ugra rus s’ha imposat al Bielsko-Biala per 4 a 3.