El boxejador barceloní Sandor Martin enllesteix els detalls pel seu combat contra l’argentí Mauro Maximiliano Godoy, que es disputarà el dissabte 24 de novembre al Centre Comercial Arenas de Barcelona. L’última vetllada que es va disputar al recinte va ser el 2 de juliol del 1971, per tant, 47 anys després torna la boxa a Las Arenas. El jove barceloní fa molts mesos que prepara aquest combat al gimnàs KO Verdun. Aquest combat està programat a 10 assalts.

Número 2 d’Europa i 13 del món

Malgrat que només té 25 anys, Sandor Martin ha guanyat 32 dels 34 combats oficials que ha fet, tots  puntuables per a la World Boxing Association (WBA). A més, en 12 ha guanyat per KO. Un conjunt de triomfs que li han permès convertir-se en un dels millors boxejadors del món de la seva categoria. Si aconsegueix la victòria contra Maximiliano Godoy, Sandor Martin es col·locaria com el desè púgil del món.

Godoy, un rival dur

L’argentí Mauro Maxiliamo Godoy és un boxador veterà que ha quedat campió del seu país i també de tot el continent sud-americà. En el seu darrer combat va fer nul contra el colombià Vargas, en una lluita que es va disputar al Canadà.