L'Atlètic-Barceloneta campió de Lliga

L’Atlètic-Barceloneta ha aconseguit la seva catorzena Lliga consecutiva després de superar al CN Barcelona per 7 a 8  en el segon partit de la final de waterpolo, que s’ha jugat a la piscina de la Nova Escullera i d’aquesta manera amplia el domini en el waterpolo estatal.

L’Atlètic-Barceloneta, vencedor de la primera part

Els dos equips han sortit molt intensos des del primer moment. L’Atlètic-Barceloneta ha aconseguit un parcial de 1 a 2 amb el qual s’ha arribat al final del primer període. La igualtat entre els dos equips ha seguit present en el segon quart, el CN Barcelona ha estat capaç d’empatar el partit, però en els instant finals, els mariners han aconseguit marcar dos gols que deixaven el marcador 3 a 5 en arribar al descans.

Sentència del mariners en la segona part

L’Atlètic-Barceloneta no ha donat lloc a la sorpresa i ha sentenciat el partit en el tercer període, amb un parcial d’1-3, que deixava el marcador molt favorable per proclamar-se campions. A falta de l’últim període, el marcador era de 4 a 8. El CN Barcelona que gairebé fa un canvi de guió en l’últim quart, finalment ha deixat el marcador 7 a 8 a favor dels mariners. Amb aquest resultat l’Atlètic Barceloneta s’ha proclamat de nou campió de la Lliga de waterpolo.

Des de l’any 2006 l’Atlètic-Barceloneta ha estat campió del títol de Lliga, amb aquesta, ja en són 14 de consecutives. Els homes de Chus Martín encara poden sumar un nou títol, la Champions. Els camí per aconseguir el títol europeu començarà el 6 de juny, quan els mariners s’enfrontaran a l’equip italià BPM Sport Management a la piscina de Sant Sebastià.