Barça Fan Zone

La final de la Copa del Rei entre el Barça i el València es jugarà a l’estadi Benito Villamarín a les 21 h. Uns 20.000 aficionats blaugrana estaran a Sevilla i, com sempre que hi ha una final, el club i la Federació han organitzat la Barça Fan Zone, un espai on hi haurà concerts i activitats destinades als seguidors culers a banda de serveis de restauració.

Situació de la Barça Fan Zone

La Barça Fan Zone està situada a 400 metres de l’estadi Benito Villamarín, a la part sud, a només cinc minuts del camp. Concretament està situada entre les avingudes d’Itàlia, Holanda i Jerez. La zona habilitada per aparcar els autocars està a l’avinguda d’Itàlia.

Horari d’obertura

La Barça Fan Zone obrirà a les 10 h, i tancarà a les 18.30 h, hora en què els aficionats ja poden desplaçar-se cap a l’estadi, que obrirà les portes a les 18 h. Els actes d’animació començaran a les 11 h.

Activitats a la Fan Zone

Entre les 11 i les 17 h, per l’escenari central de la Barça Fan Zone  hi passaran diversos artistes com Gemeliers, Ana Mena i Arnau Griso, així com diferents sessions de discjòquei. Al llarg del dia també s’hi entrevistaran persones relacionades amb el món de l’espectacle com India Martínez, Marwan o Arturo Valls, i es comptarà amb la presència de diferents exjugadors del Barça.

Fins a l’hora del partit, els aficionats podran participar en diferents jocs i activitats: podran buscar l’encert dels seus xuts, ser protagonistes dels “photocalls” instal·lats per a l’ocasió, elaborar els seus grafits i altres accions lúdiques, a més de l’activitat futbolística de la pista de Street Football.

Esquema de la Barça Fan Zone Estrella Damm de la final de la Copa del Rei a Sevilla

Tifó especial per la final

Com és tradicional el club ha preparat un tifó gegant per animar l’equip en la sortida dels vestidors, que serà quan es desplegarà. El lema serà Tots Units. Som-hi Barça i s’allargarà per tota la zona dels aficionats del Barça.

El tifo de la final de Copa