S’acosta l’hora de la veritat. Després de tota una temporada lluitant, arriba el play-off d’ascens. El Moralo i l’Horta s’enfronten dissabte, 25 de maig, a les 20 h, en l’anada de la primera ronda de la promoció a Segona B.

 

Un dels jugadors de l’equip extremeny que sembla que serà titular és Alejandro Gómez, conegut futbolísticament com a Chele. Es tracta d’un lateral dret, de 24 anys, que coneix molt bé el futbol català, ja que ha jugat en equips com el Llagostera, el Terrassa o el Peralada. Chele és un jugador amb moltíssima arribada a línia de fons i un dels fixos en els esquemes del tècnic Diego Merino.

El programa ‘btv esports’ ha parlat amb Chele per conèixer més a fons com juga el Moralo. El lateral ha explicat que l’equip de Navalmoral de la Mata és un bloc molt sòlid i que arriba al matz en un gran moment de forma. Sobre el joc de l’Horta, Chele diu que han vist que “és un equip que se sent més còmode amb pilota que no pas defensant l’àrea“.

 

Chele també ha explicat en aquesta conversa que el Moralo aposta pel joc directe gràcies als seus extrems i laterals profunds. El Moralo ha estat l’equip menys golejat del grup d’Extremadura i, al seu estadi, només ha rebut un total de nou gols. El programa ‘btv esports’ ha analitzat amb un periodista extremeny quins són els perills del Moralo.