Leo Messi ha parlat en la roda de premsa prèvia a la final de Copa del Rei contra el València d’aquest dissabte. El blaugrana, molt crític, amb l’eliminació que va patir el Barça a la Champions, ha estat molt clar a l’hora de defensar la feina d’Ernesto Valverde amb l’equip: En l’eliminació contra el Liverpool no va tenir la culpa pràcticament de res, nosaltres som els únics culpables d’aquell partit”.

Messi vol que Valverde continuï

El davanter blaugrana no ha tingut cap inconvenient a dir el que pensava sobre la continuïtat de Valverde: “La veritat és que m’agradaria que segueixi, pot agradar-te o no com juga, però l’any passat vam fer el doblet, encara que va quedar tacat per l’eliminació de Champions, i aquest any podem fer un altre doblet”. L’argentí ha donat suport al seu entrenador al cent per cent i creu que un partit puntual no fa que la temporada sigui dolenta per a Valverde: “Més enllà de l’eliminació de Champions la resta ha estat bo”.

Messi també ha recordat la derrota de l’any passat contra la Roma: “Sabíem que no ens podia passar el mateix que l’any anterior”. A més a definit críticament el que li va semblar el partit a Anfield: “Va ser lamentable el partit que vam fer i la imatge que vam deixar”.