Amb la disputa de l’última jornada de la Divisió d’honor de waterpolo, ja es coneixen els 8 equips que disputaran la Copa del Rei. Seran el Natació Barcelona, el Sant Andreu, el Mediterrani, el Terrassa, el Mataró, el Sabadell, el Canoe i l’Atlètic-Barceloneta. Els de Chus Martín són els grans dominadors d’aquesta competició.

14 Copes del Rei de les 32 possibles

L’Atlètic-Barceloneta és el dominador absolut de la Copa del Rei. El club barceloní s’ha proclamat guanyador en les darreres sis edicions de la competició, però és que a banda de sumar sis copes consecutives, ja en suma catorze en el seu palmarès de les trenta-dues que s’han disputat. Aquesta temporada 2018-2019 els mariners no abaixen el llistó i es perfilen com l’equip favorit per tornar a aixecar el títol.

Sis títols consecutius i cinc rivals diferents

En els últims sis anys, l’Atlètic ha aixecat la Copa sense parar. Sis finals i cinc rivals diferents i cap d’ells ha pogut amb els de la Barceloneta. Canoe el 2013, Sant Andreu el 2014 i el 2016, Mataró el 2015, Sabadell el 2017 i Terrassa l’any passat van intentar endur-se el trofeu, però al final, la Copa sempre ha acabat vestida de groc-i-blau.

L’última final es va decidir lluny de Barcelona, a Santa Cruz de Tenerife, i l’Atlètic es va imposar amb autoritat per 8 gols a 13Alberto Munárriz va ser designat MVP de la final de Copa, i Roger Tahull va rebre el premi Waterpolista.com al jugador promesa.

Del 15 al 17 de febrer a Mataró sabrem si el regnat dels homes de Chus Martín continua.