L’Atlètic-Barceloneta ha començat marcant el ritme del partit amb gols d’Álvaro Granados i Martin Famera. El Terrassa, lluny d’enfonsar-se, ha reaccionat amb caràcter i ha capgirat el marcador. Al final del primer quart el resultat era de 3 a 2. En el segon període Alberto Munárriz ha estat el protagonista. El jugador marinerdel s’ha carregat l’equip a l’esquena i ha fet que a la mitja part els barcelonins anessin al davant en el marcador, 4 a 5. En el tercer quart s’han mantingut l’emoció i la intensitat. Els egarencs han empatat, però els de Chus Martin en els últims minuts s’han mostrat molt efectius i gairebé han sentenciat el partit. En l’últim quart l’Atlètic físicament ha estat més sencer i això ha evitat l’intent de remuntada dels egarencs. Al final, el Barceloneta ha guanyat la sisena Copa del Rei consecutiva i la catorzena del seu palmarès. L’alegria estava justificadíssima.