L’Espanyol jugarà aquest dissabte al Wanda Metropolitano davant l’Atlètic de Madrid i el club ha decidit avançar a aquest dijous, o sigui un dia, el viatge a la capital de l’estat. La intenció ha estat evitar els possibles problemes de trànsit i transport que pot haver-hi aquest divendres, 21 de desembre, a Barcelona a causa de la celebració del Consell de Ministres. El tècnic blanc-i-blau, Rubi, diu que han afrontat l’avançament amb normalitat, però que davant les informacions que anaven arribant han volgut evitar qualsevol risc.

Tranquil·litat per canviar la dinàmica

Respecte a la dinàmica de l’equip, que ha perdut els últims cinc partits, el tècnic ha dit que a vegades té la sensació que estan “vivint una situació bipolar“. Ha explicat que l’única recepta que aplica ell per canviar aquestes situacions és “la tranquil·litat” i que ha intentat transmetre als jugadors calma. També ha dit que el que han de fer “és recuperar l’estil i la idea que teníem“.

Dídac Vilà i Álex López, les altes

Rubi ha donat la llista de jugadors convocats per enfrontar-se a l’Atlètic de Madrid. Viatjaran 19 jugadors. Les altes en la convocatòria són Dídac i Álex López, en canvi, n’han quedat fora respecte a l’última llista Pipa i Javi López.