El Barça Club Bàsquet Santfeliuenc continuarà comptant amb la presència d’Anna Boleda, com a mínim, una temporada més. La passada va tenir una lesió al tendó d’Aquil·les del turmell esquerre i no va poder disputar gaires partits. Boleda no vol deixar l’esport de la cistella amb aquest regust agredolç.

Anna Boleda ha estat la jugadora de bàsquet més veterana de la Lliga Femenina 2 la temporada 2017-2018. Amb 37 anys, aquesta barcelonina té un currículum molt ampli. Ha jugat 19 anys en 10 equips diferents entre la Lliga Femenina 1 i 2 i ha disputat gairebé 400 partits. De fet, és a poc més de 100 punts de superar el rècord de puntuació de la Femenina 2.

Avilés, la seva segona casa

Tot i formar-se a la Universitari de Barcelona, Anna Boleda va començar un periple viatger que la va portar a jugar arreu de Catalunya i d’Espanya. Les circumstàncies van fer que aterrés a Avilés, concretament a l’ADBA (Asociación Deportiva Baloncesto Avilés), equip amb el qual va jugar durant set anys en dues etapes diferents. Fins i tot la temporada 2014-2015 va participar amb l’equip asturià tot i que vivia i treballava a Barcelona. Boleda es desplaçava cada cap de setmana per raons personals i per la gran estima que tenia al club.

Anna-Boleda-jugadora-Barça-CBS
Anna Boleda, al pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu

Retirada de blaugrana

Encara no té clar quan deixarà de jugar a bàsquet, però de moment continua compaginant la seva professió de mestra de biologia amb l’esport d’elit. El seu amor pels colors blaugrana fan pensar que, per poc que pugui, acabarà la carrera esportiva al Barça.