L’edició 33 del Torneig d’Històrics ja té definits els seus grups, tant pel que fa als equips masculins com femenins. El CF Badalona, guanyador de la darrera edició, defensarà un títol pel qual lluitaran, entre d’altres, sis equips barcelonins: Martinenc, UE Sants, UA Horta, CE Júpiter, UE Sant Andreu i CF Muntanyesa. La seu d’aquesta gran festa del futbol català serà l’estadi del Guinardó.

Pel que fa als equips, en seran 12 repartits en grups de quatre. El funcionament del torneig, que es disputarà entre el dilluns 30 de juliol i el diumenge 5 d’agost, constarà de triangulars de 45 minuts entre els integrants de cada grup entre el dilluns 30 i el dijous 2 d’agost. Un cop definits els líders de cada grup, les semifinals es jugaran el dissabte dia 4, mentre que la final tindrà lloc diumenge a les vuit de la tarda.

Les novetats principals en aquesta edició del torneig son que el campió de l’edició d’enguany rebrà un premi econòmic de 1.000 €, mentre que el subcampió se n’endurà 500. D’altra banda, l’organització atorgarà els guardons de millor jugador, millor porter i jugador revelació del torneig.

El Torneig d’Històrics femení es recupera vuit anys després de la darrera edició i el disputaran quatre equips en format d’eliminatòria a partit únic, és a dir, semifinal i final. A diferència de l’edició masculina, aquesta se celebrarà el primer cap de setmana de setembre.

 

La confecció dels grups és la següent. Pel que fa al quadre masculí:

GRUP A: UE Sants, UA Horta i UE Cornellà

GRUP B: CE Júpiter, FE Grama, CF Badalona

GRUP C: AEC Manlleu, FC Vilafranca, UE Sant Andreu

GRUP D: CF Muntanyesa, FC Martinenc, CE l’Hospitalet

 

Pel que fa al quadre femení:

CE Sabadell – FC Martinenc

CE Júpiter – UE Sant Andreu