El Muntanyesa ha guanyat per la mínima (2-1) el Sant Just Desvern en el partit corresponent a la 16a jornada de lliga. Els de Dani Andreu han sortit a la gespa amb un to desequilibrant des del primer instant del partit. Amb aquest resultat, la Monta continua al capdavant de la classificació en posició d’ascens directe a la Tercera Divisió.

Una Monta molt superior a la primera meitat

La Monta a la primera part s’ha avançat relativament aviat (minut 13), després d’una bona jugada de Sergi a la banda esquerra que ha centrat al capità Velillas i a l’interior de l’àrea només ha hagut d’empènyer l’esfèrica dins de la porteria d’Unzúe.
Després del gol, el Sant Just no ha canviat la seva forma de jugar a excepció d’un parell de xuts des de fora de l’àrea sense cap perill per a Colchero i ha donat pràcticament la possessió de la pilota a la Monta, que ha gaudit d’alguna ocasió més i que ha brillat amb les internades constants de Bryan des de la seva banda. Just abans d’arribar al descans, Colchero ha salvat l’empat després de fer una aturada de mèrit a l’interior de l’àrea. S’arribava al descans amb el resultat favorable a la Monta (1-0).

Anada i tornada sense treva dels dos conjunts en la segona part

Un joc trepidant ha donat el tret de sortida de la segona part, amb una Monta traçant el mateix sistema ofensiu, que fins al moment li estava donant la victòria, i amb un Sant Just que ha sortit del darrere amb més regularitat. L’empat dels visitants ha arribat al minut 49, després d’un servei de banda llarg (recurs que han utilitzat en diverses ocasions en el matx) que al segon pal ha rematat Sergi Morgado. Els de Nou Barris no s’han rendit i pocs minuts després, al 51 s’han tornat a avançar en el marcador mitjançant Omar, que ha rematat a l’àrea petita una meravellosa centrada tancada de Velillas des del córner dret.
El partit s’ha trencat a partir del segon gol local i les oportunitats no han parat d’arribar per part dels dos conjunts. Sense cap mena de treva, al minut 57 el Sant Just ha fallat una ocasió claríssima pràcticament a porteria buida i després Erik, ha desaprofitat un mà a mà davant Unzúe.  Al minut 66 l’ha tornat a tenir el Sant Just després d’una espectacular jugada (amb retall inclòs) de Jan González però el seu xut s’ha estavellat al travesser. Tot seguit Sergi l’ha tinguda per ampliar distàncies però el seu xut s’ha estavellat també al pal.
Una anada i tornada dels dos equips que no ha cessat fins a les acaballes del partit en què la Monta ha sabut tranquil·litzar el joc i l’oxigen dels visitants s’ha vist reduït als mínims. Finalment els de Dani Andreu han aguantat el marcador i s’han emportat la victòria davant un bon rival que a punt ha estat d’empatar el partit si no fos perquè la defensa de la Monta ha blocat sota pals una rematada a porteria buida.