L’Espanyol ha perdut davant el Deportivo per 3 a 0 a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Les blanc-i-blaves continuen en mala ratxa, encara no han sumat victòria a la Lliga i són últimes a la classificació. El Deportivo, en canvi, suma tres punts més i en consolida en la quarta posició.

Doblet de Gaby a la primera meitat

El partit ha començat amb una clara ocasió de l’equip blanc-i-blau. Paloma ha fet un  bona assistència a Baudet, però aquesta no l’ha pogut rematar. Les gallegues han esperat el seu moment i aquest ha arribat abans del quart d’hora. En el minut 13 ha arribat el primer gol per part del Deportivo. Gaby ha rematat de cap un córner. En el minut 19 de nou Gaby ha fet el segon. Ha definit en un un contra un amb la portera de l’Espanyol. Les de Jordi Ferrón, però no s’han fet enrere i en els últims minuts de la primera part han fet nombrosos xuts a porteria sense encert.

Domini en atac de l’Espanyol però sense encert

Les visitants després del descans han sortit amb la mateixa força i acorralant l’Espanyol. En el minut 57 Kika ha fet el tercer gol després d’un passada d’Iris. L’Espanyol ha reaccionat i ha tingut l’ocasió més clara. En el minut 61, Julve ha fet un xut a porteria però la portera rival l’ha aconseguit aturar.  Les blanc-i-blaves han dominat en atac la major part de la segona part però amb falta d’efectivitat. Peke del Deportivo gairebé ha fet el quart gol però el seu xut ha sortit desviat a la dreta de la porteria.