L’Alinghi Red Bull Racing ja ha estrenat la que serà la seva nova casa fins a l’octubre del 2024. Un dels equips aspirants a guanyar la Copa Amèrica de Vela Barcelona 2024 ha deixat les instal·lacions de la Marina de Port Vell i des d’ara ocuparà l’espai dels antics cinemes Maremagnum.

Nova seu i més millores tècniques

L’equip suís de l’Alinghi està format per unes 120 persones, algunes de les quals fa gairebé un any que es troben a la ciutat de Barcelona. L’Alinghi, guanyadors de les edicions del 2003 i del 2007 i únic equip europeu que ha aconseguit la gerra de les 100 guinees, va ser el primer dels equips reptadors de l’Emirates Team New Zealand que va arribar a Barcelona.

Els responsables de l’equip asseguren que amb la nova seu, situada a l’espai on havien estat els cinemes Maremagnum, l’equip de l’Alinghi podrà tenir un mateix espai les oficines, les operacions esportives i la nau de competició, l’AC70, a més de disposar d’una carpa on estaran els dos AC40.

La satisfacció dels membres de l’equip de l’Alinghi amb la nova seu és evident. L’Elliot Miller és un dels enginyers de l’equip encarregat del pal major de l’embarcació. Per a ell, que per primera vegada participa a la Copa Amèrica com a membre d’un equip, “a la nova seu tenim moltes zones diferents per a cada departament, tenim més espai i podem treballar de manera més fàcil. A més, estant al Port Vell ens sentirem molt més a prop de la ciutat”.