seleccio espanyola waterpolo masculi

La selecció espanyola de waterpolo masculí ha quedat fora de la final del Mundial de natació de Fukuoka després de perdre a semifinals davant Hongria per 12 a 11. Ha estat una derrota cruel, ja que ha arribat a l’últim instant. Ara, els de David Martin jugaran pel tercer i quart lloc contra Sèrbia, que ha perdut l’altra semifinal contra Grècia.

La selecció espanyola domina a la primera part

Les diferències durant el partit sempre han estat mínimes. Els dos equips, conscients del que s’hi jugaven, mai no han permès que el rival s’escapés en el marcador. Al final del primer quart el resultat era d’empat a 3. Després s’ha mantingut la igualtat, però tres gols consecutius del combinat estatal han fet que s’arribés al descans amb la selecció espanyola manant en el marcador, 4 a 6.

Final cruel per als de David Martin

A l’inici del tercer quart els de David Martin han aconseguit el màxim avantatge del partit, tres gols, 4 a 7, però els hongaresos han reaccionat i han ajustat el resultat a 7 a 8 al final d’aquest període. En l’últim i definitiu la selecció espanyola semblava que tenia el partit controlat quan tres minuts abans del final guanyava de dos, 9 a 11. Hongria ha aconseguit empatar a 11 i a 35 segons del final el combinat estatal ha tingut superioritat al marcador, però no ha pogut materialitzar-la en gol. En l’últim instant Manhercz ha fet el gol que ha donat la victòria als hongaresos i ha deixat Espanya sense la final del Mundial de natació.