FC Barcelona Hoquei Patins, campió lliga catalana
@fcpatinatge

El FC Barcelona d’hoquei sobre patins ha tornat a aconseguir la Lliga catalana després d’imposar-se al Caldes per 3 a 4. Això sí, no ha estat una final fàcil per als blaugrana, ja que ha calgut arribar a la pròrroga per conèixer-ne el campió.

Inici fulgurant dels blaugrana

El Barça ha sortit a la pista amb ganes de decidir el partit ben aviat i això semblava possible quan als sis minuts els blaugrana ja guanyaven per 0 a 2 gràcies als gols de Pau Bargalló i Matías Pascual.

El Caldes, que arribava per primer cop a una final de la competició, ha reaccionat. I dos minuts després del segon gol del Barça, Xavi Rovira ha fet l’1 a 2. Amb aquest marcador s’ha arribat al descans.

Segona part amb més gols i igualtat

En l’inici del segon temps, el Barça, amb un gol d’Ignacio Alabart, ha tornat a obrir distàncies. Però el Caldes volia pagar cara la derrota i Xavi Rovira, un altre cop, marcava per als de Montbuí. Amb el 2 a 3, el Barça ha gaudit d’algunes ocasions per sentenciar, però aleshores ha aparegut el porter del Caldes, Gerard Camps, per fer aturades de mèrit i mantenir amb opcions els seus. Unes opcions que han arribat amb el gol de Cristian Rodríguez. Era el 3 a 3 i cali anar a la pròrroga.

Aitor Egurrola, jugador FC Barcelona
@FCBHoquei

En aquest temps afegit, només un gol. El de Matías Pascual que ha servit per donar la sisena Lliga catalana del Barça i la tercera de consecutiva. Amb aquest títol, el porter Aitor Egurrola s’ha convertit en l’esportista del FC Barcelona que més títols ha aconseguit: un total de 72.