El Club Natació Atlètic-Barceloneta ha revalidat el títol de campió de la Copa Catalunya després d’imposar-se al Sabadell per 7 a 5. Amb aquesta victòria, els mariners han aconseguit el dotzè títol d’una competició que es disputa des de fa 14 anys.

Inici igualat

El partit ha començat molt igualat entre els dos equips. De fet, al final dels primers vuit minuts el resultat era un ajustat 2 a 1. Un marcador, que al descans, continuava sent molt igualat. A la mitja part, l’Atlètic-Barceloneta guanyava per 3 a 1.

L’equip de Chus Martín han intentat obrir forat en el marcador, i ho han aconseguit una mica més en el tercer període. A l’últim quart, el resultat era de 6 a 3 per als actuals campions de Lliga, Copa i Supercopa.

Finalment, l’Atlètic-Barceloneta ha pogut parar els últims atacs del Sabadell i al final, els mariners han pogut aixecar la dotzena Copa Catalunya del seu palmarès i la quarta de consecutiva després de les aconseguides els anys 2016, 2018 davant el Sabadell i la del 2017 contra el Club Esportiu Mediterrani.