El Prat ha guanyat el Ceuta per la mínima, 2 a 1, en un partit en el qual ha tingut la sentència de l’eliminatòria, però han pagat les ocasions que han perdonat en la segona meitat. Els gols de Pedro Bravo i Pla han donat un mínim avantatge als de Pedro Dólera.

Domini absolut del Prat

La primera meitat ha estat dominada totalment per l’equip que entrena Pedro Dólera. El conjunt ceutí s’ha vist sobrepassat per la forta pressió en atac dels pratencs i no han estat capaços de tallar les jugades de combinació dels locals. Només una rematada de cap del visitant Willy ha inquietat els catalans. Al quart d’hora de partit, Pedro Bravo ha avançat el Prat amb una rematada de cap, després d’una centrada des de l’esquerra.

Quan s’estava a punt d’arribar al descans, Pla ha culminat una gran jugada combinada de l’equip blanc-i-blau. D’aquesta manera, dos gols locals han fet justícia i han suposat un bon avantatge per al Prat al descans.

Qui perdona, ho acaba pagant

El Ceuta ha sortit del descans sense trobar el domini del partit i el Prat ha tingut dues ocasions clares per ampliar encara més l’avantatge. A falta de vint minuts per al final, Jaime, capità del Ceuta, ha estat expulsat per doble amonestació. Des d’aquest punt, el domini pratenc s’ha intensificat. Tot i les ocasions i el domini, a les acaballes del partit, Borja ha escurçat diferències amb un xut llunyà que Andrés no ha aconseguit refusar. Des del gol del Ceuta fins al final del partit, només ha donat temps per baralles entre jugadors i tensió a les banquetes. Camps, del Ceuta, també ha acabat expulsat i es perdrà la tornada.