Abelardo Fernández ha estat l’entrenador triat per l’Espanyol per intentar salvar-se del descens al sot de la Segona Divisió A. Signa contracte fins el 30 de juny de 2020.

El Pitu era l’aposta més segura per als directius blanc-i-blaus, que veuen en ell un tècnic jove però experimentat en la Primera divisió i per damunt de tot, un entrenador que sap de primera mà què significa haver de treure un equip del fons de la classificació. Amb l’Alabès va haver de fer una feina semblant fa dues temporades i va aconseguir que “El Glorioso” continués a Primera.

Al sot de la classificació

Ara ho té complicat, l’Espanyol és el darrer classificat del campionat amb només 10 punts aconseguits en 18 jornades. Els periquitos només han guanyat dos partits, els dos a domicili (Eibar i Llevant), i n’han perdut 12. A casa encara no han guanyat cap partit i el debut del nou tècnic serà el dia 4 de gener a les 21 h contra el FC Barcelona, el líder de la competició.

Fitxatges a la vista

L’Esperança dels directius, els socis i els aficionats espanyolistes estan dipositades en la mà del nou tècnic, el tercer de la temporada després de David Gallego i de Pablo Machín, i també en els fitxatges que vindran en el mercat d’hivern que s’obrirà aquest mes de gener de 2020.

Abelardo arriba a el club blanc-i-blau acompanyat per dos homes de la seva confiança Tomás Hervás (segon entrenador) i Iñaki Tejada (analista tècnic).