tercera divisio

Els equips barcelonins de la Tercera Divisió de futbol marxen de vacances de Nadal amb els deures fets. En general, els quatre equips que aquest any disputen la competició, Europa, Sant Andreu, Horta i Sants tenen millors números o semblants respecte a l’anterior temporada en la jornada 17 de la competició.

L’Europa, cap al play-off

Els escapulats passen de la 8a posició a la 4a amb una millora en tots els aspectes menys en les victòries, que són les mateixes que en l’anterior temporada. Aquesta temporada l’equip té molt més gol i ha perdut molts menys partits que l’any passat, fet que els col·loca en posicions de play-off d’ascens a Segona Divisió B. Tot i això, només els separen tres punts de l’any passat.

El Sant Andreu, objectiu la Lliga

Sense altres competicions, els andreuencs han estat més competitius que l’any passat i passen de la 14a posició a la 6a. Amb nou punts més són l’equip que més ha millorat. L’equip de Mikel Azparren ha estat més efectiu i ha gestionat molt millor la seva capacitat defensiva i de golejadora perquè les diferències respecte de l’any passat són petites.

L’Horta resisteix

La gran temporada de l’any passat vol passar factura, però els de Nacho Castro resisteixen bé a la millor temporada de la història del club. Ara ocupen la 9a plaça en lloc de la 6a però les diferències en comparació amb l’any passat són petites. Només tres punts de distància, una victòria i un balanç que ha canviat al complet. L’Horta d’aquest any marca molts més gols, però també n’encaixa molts més.

El Sants amb números similars

Els santsencs han millorat una posició respecte l’any passat, que eren a la 19a plaça. Tenen els mateixos punts però aquest any han guanyat un partit més. L’equip marca molts més gols però defensivament ara en rep molts més que la temporada passada.