La selecció espanyola de waterpolo masculina s’ha classificat per a la final del Campionat d’Europa, tal com ho ha fet la selecció femenina. 11 jugadors d’equips barcelonins —10 de l’Atlètic-Barceloneta i un del Natació Barcelona— formen part del combinat espanyol, que lluitarà per l’or el proper diumenge.

Partit vibrant amb final feliç

Els homes de David Martín han aconseguit vèncer Croàcia per 9-8 en un partit absolutament ajustat que no s’ha decidit fins al darrer minut. Els espanyols s’han posat per davant al marcador per primera vegada al segon quart. No obstant això, no han aconseguit un marge de dos gols de diferència fins a l’últim minut de partit, gràcies a un gol d’Alberto Munárriz, jugador de l’Atlètic-Barceloneta. Un altre jugador d’aquest club, Dani López Pinedo, també ha destacat a la porteria amb les seves grans intervencions.

A un pas de l’or

La selecció espanyola lluitarà per l’or del Campionat d’Europa davant Hongria. La final es disputarà el proper diumenge, 26 de febrer, a les 19 h. Espanya lluitarà per aconseguir el seu primer Campionat d’Europa. Els homes de David Martín afrontaran així la tercera final consecutiva, després de no poder aconseguir l’or a l’Europeu de Barcelona fa dos anys ni al Mundial de l’any passat.