El Barça visitarà aquest dissabte, 25 de gener, el camp del València, a partir de les 16 h, en la 21a jornada de Lliga. Quique Setién aquest divendres ha fet la tradicional roda de premsa prèvia al partit i ha valorat l’actualitat de l’equip.

El desgast del contrari ens pot ajudar a guanyar partits

El tècnic ha dit que abans de cada partit defineixen “un pla” i que en el partit contra l’Eivissa han descobert que “hi ha coses que no vam explicar bé” i que això “serveix per millorar”. L’entrenador ha assegurat que no sempre jugaran amb el mateix pla, amb el mateix sistema tàctic, sinó que poden anar variant, fins i tot, en un mateix partit. Setién ha seguit argumentant que hi haurà partits que no guanyaran en els primers minuts, que “guanyarem en el minut 80”, i que això serà “al desgast que té el rival” i que en el tram final del partit “hi ha més espais”.

Setién és conscient que queda molta feina a fer

L’entrenador és conscient que hi ha “detalls i conceptes que per integrar en el cap dels futbolistes encara tenen treball”. Setién creu que “hi ha aspectes que s’han de treballar millor” i que com que “tinc futbolistes intel·ligents entenen les coses bastant ràpid”. El tècnic ha seguit explicant que el problema pot venir quan els jugadors no interpretin el joc de manera col·lectiva, ja que el que fa un afecta directament l’altre jugador i l’equip. Per tant, “la coordinació és molt important perquè les coses flueixin convenientment”.

Griezmann de fals 9 és una opció

El Barça després de la lesió de Luis Suárez s’ha quedat sense un davanter centre nat. El tècnic ha reconegut que fer jugar Griezmann és “una opció” i que “la valoren”. L’entrenador ha explicat que contra l’Eivissa el jugador francès “va fer dues bones desmarcades”, que van servir per guanyar el partit.