S’apropa Nadal i l’Ànnia Monreal ha convidat l’Olivier Fernández, director de l’Escola de Pastisseria de Barcelona, per parlar sobre el món dels dolços que consumim durant les festes. Des de tot tipus de torrons als productes més típics, com ara la crema catalana, passant pel panettone, que en els últims anys ha agafat molt protagonisme a la cuina catalana, ja que l’hem fet nostre.
el més vist
La Casa Vicens de Gaudí celebra el setè aniversari posant a la venda 700 entrades a 7€
La tercera fase del calaix de Sants afectarà 158 habitatges, més dels previstos fa 20 anys
El bec de corall senegalès, el petit ocell exòtic invasor que prolifera a Barcelona
Collboni fracciona la unió del tramvia a Francesc Macià en 2 fases: primer, fins a passeig de Gràcia
Mor una dona ferida en l’atropellament múltiple al passeig de Fabra i Puig del passat dissabte
el més vist
La Casa Vicens de Gaudí celebra el setè aniversari posant a la venda 700 entrades a 7€
La tercera fase del calaix de Sants afectarà 158 habitatges, més dels previstos fa 20 anys
El bec de corall senegalès, el petit ocell exòtic invasor que prolifera a Barcelona
Collboni fracciona la unió del tramvia a Francesc Macià en 2 fases: primer, fins a passeig de Gràcia
Mor una dona ferida en l’atropellament múltiple al passeig de Fabra i Puig del passat dissabte