L’associació Amics de la Rambla ha organitzat aquest divendres a la tarda un concert davant del Palau de la Virreina i una xocolatada popular per celebrar les festes de Nadal. La jove formació 17 Downstairs, nascuda a l’Escola de Músic JPC , ha actuat durant pràcticament una hora davant un públic nombrós. Tot seguit, establiments emblemàtics del barri han ofert xocolata i coca.

Com ja és tradició, Amics de la Rambla ha celebrat les festes de Nadal amb un concert i una xocolatada popular. Els encarregats de posar la música han estats els membres de la formació 17 Downstairs, una jove banda nascuda a l’Escola de Músics JPC , un dels centres  de formació musical més actius al barri del Raval. La formació de jazz soul ha tocat durant pràcticament una hora davant del Palau de la Virreina davant de nombrosos espectadors. Xavier Masip, gerent de l’associació d’Amics de la Rambla ha explicat que “el que es pretén amb aquest concert és convidar a la gent a que vingui a viure el nadal a la Rambla“. Masip també ha afirmat que es vol acostar la música del barri a la ciutat i al món.

Després del concert, establiments emblemàtics de l’entorn de la Rambla com la granja  Viader, el Café de l’Òpera o el Restaurant Núria , entre d’altres, han participat oferint xocolata calenta, coques i melindros a totes les persones aplegades en aquell moment.