Avui l’Ànnia Monreal ens parla de la gastronomia del Perú i ha convidat Pablo Ortega, xef del restaurant Totora, per parlar-ne. La cuina criolla és la típica d’allà i té els orígens en les influències espanyoles i llatinoamericanes. També la nostra col·laboradora intenta esbrinar les característiques de la cuina nikkei, la criolla i la chifei i explica alguns plats com el cebiche, el tiradito o la quinoa que s’estan popularitzant en els últims anys.
el més vist
Un estel lluminós gegant de 20 puntes substituirà el pessebre de la plaça de Sant Jaume
Detenen el propietari del concessionari Harley-Davidson de Calvet per estafa
La restauració de l’Església de Sant Sever revela que és el temple més ben conservat del barroc
Manuel Camino ven les accions del Sant Andreu a Taito Suzuki
La tercera fase del calaix de Sants afectarà 158 habitatges, més dels previstos fa 20 anys
el més vist
Un estel lluminós gegant de 20 puntes substituirà el pessebre de la plaça de Sant Jaume
Detenen el propietari del concessionari Harley-Davidson de Calvet per estafa
La restauració de l’Església de Sant Sever revela que és el temple més ben conservat del barroc
Manuel Camino ven les accions del Sant Andreu a Taito Suzuki
La tercera fase del calaix de Sants afectarà 158 habitatges, més dels previstos fa 20 anys