La Lourdes Vico és la tercera generació d’una nissaga que va començar al Mercat de l’Estrella el 1957, quan els seus avis van obrir una petita parada on rebien els animals vius i es desplomaven davant dels clients. 60 anys més tard, el negoci està en l’elaboració in situ d’uns plats preparats que triomfen entre la seva clientela fidel.

La parada Aviram i cuina de menjar Mercè és un restaurant sense taules. Apropar-se al seu aparador convida a deixar-se embadalir per les seves propostes culinàries, encapçalades per la pularda farcida de carn picada, foie gras, pinyons i prunes. I no només això, despatxen també pollastre, pollastre de pagès i ecològic, ànec, conill, caça, ous i derivats. I estan especialment orgullosos de vendre pollastre de criança, d’una qualitat superior al que es troba habitualment a altres punts de venda.
La seva entrega té un retorn molt agraït, uns clients entregats al bon producte i a la cuina feta amb tot l’amor.

Escolta l’entrevista que han fet a Lourdes Vico a El Matí de Barcelona: