Conèixer els ingredients i les tècniques per cuinar i poder-ho explicar en anglès no és obstacle gràcies al fet que l’Anna Englart ha sumat les seves dues passions. Com ens explica aquesta australiana entusiasta, venir a Barcelona a ensenyar anglès era el seu somni i ja hi venia cada any quan vivia a Londres.

Aquest obrador és el seu quarter general. Avui preparen magdalenes per a Halloween. Per experiència sap que tant nens com adults o joves necessiten espais on practicar l’idioma. Aquí comencen amb el vocabulari i van seguint la recepta.

La Zoe Rodríguez Harris ens apunta el procés, primer hi posen els ingredients, com l’ou, la llet, la farina i el sucre, ho barregen, ho posen als motlles i cap a dins el forn.

I, és clar, tot en anglès. Cosa que fa que al principi sigui una mica dur, com confessa la Marta Caballero, però després, afegeix ella mateixa, és com si parlessin en la seva pròpia llengua.

Al final de la classe toca degustació, el grup seu al voltant d’una taula i mentre mengen el que han cuinat, practiquen la llengua oral.