La setena edició de la Tapa Solidària, que organitzen el Casal dels Infants i uns 80 restaurants de la ciutat, ha presentat aquest dijous totes les novetats. El més destacat és la creació d’un mapa interactiu al qual es pot accedir a través del web del Casal i en què l’usuari pot veure quins establiments hi participen i la foto de les tapes que cuinen. La iniciativa arrenca aquest dijous i s’allargarà durant tres mesos. Tots els diners que es recaptin aniran a parar al projecte Vincles del casal. Es tracta d’un espai maternoinfantil que dona suport a les dones amb fills menors de tres anys i en risc d’exclusió social.

Qui vulgui fer la ruta de la Tapa Solidària pot degustar tot tipus de platets, des d’unes braves tradicionals, una tapa japonesa de makis de tonyina tekamaki, unes olives esfèriques o unes gambes amb curri, coco i ginebra. Alguns dels restaurants que hi participen són el Tickets, Ca la Nuri, Gaig, El Quim de la Boqueria, l’Escola Superior d’Hostaleria, La Semproniana i Koy Shunka.

En l’edició anterior van aconseguir 22.500 € per al Casal i van ser 45.000 persones les que van poder degustar les tapes. En els darrers sis anys s’han recollit 145.000 € i s’han elaborat 285.000 tapes.