Ardanuy ha dit que confia que al ple d’aquest divendres es pugui fer visible ja la seva nova condició de regidor no adscrit, amb la qual pretén donar veu al seu partit, Demòcrates de Catalunya. El regidor no ha concretat en quin lloc seurà a la Sala del Plenari Carles Pi i Sunyer, i ha afegit que espera veure la distribució que li proposi el servei de Protocol.

A l’entrevista, Ardanuy ha descrit Demòcrates de Catalunya com una formació “obertament independentista” i, tot i que sense citar explícitament els fins ara seus companys de grup, ha afegit: “nosaltres no volem punts intermedis”. El regidor, però, ha dit que no pretén una confrontació personal sinó d’idees, i ha dit que és partidari de buscar punts d’entesa “amb tothom”.

En una altra entrevista, a ‘El matí de Barcelona’, de betevé 91.0 fm, Gerard Ardanuy ha dit que confia que el temps posi les coses al seu lloc: “Evidentment, tenim molts punts de connexió amb el grup Demòcrata; sé que és una situació difícil, però no tinc intenció d’enterbolir res”.

Recupera l’entrevista sencera aquí: