Imatge de la platja

Aquest divendres, parlem de la decisió dels Mossos d’Esquadra de descartar el mòbil homòfob en l’agressió que van patir dos nois ara fa una setmana al Parc de Joan Miró i de tractar-ho com un furt. Però també de l’acció de Surfrider per netejar de plàstics la platja de la Barceloneta, coincidint amb el dia dels oceans.


Els Mossos descarten el mòbil homòfob

Els Mossos d’Esquadra han descartat el mòbil homòfob, en la investigació que estan fent sobre l’agressió que va patir una parella de nois fa una setmana al Parc de Joan Miró. La policia catalana treballa amb la hipòtesi que es tracta d’un robatori com qualsevol altre. En parlem amb el president de l’Observatori contra l’Homofòbia, Eugeni Rodríguez.


Neteja de plàstics a la Barceloneta

Coincidint amb el dia dels oceans, que es commemora demà, aquest divendres al matí s’organitza una acció de neteja de plàstics a la platja de la Barceloneta. Es tracta d’una nova jornada organitzada per Surfrider. En parlem amb la seva coordinadora a Barcelona, Vanessa Salvo.


L’actualitat a les xarxes

L’Albert Puyuelo ens parla de la ronda de les converses dels partits amb el rei Felip, els 75 anys del desembarcament de Normandia i la sospitosa lesió de Neymar, entre d’altres.


Esports

El Raül Muñoz ens parla de l’adéu de Rubi i el nomenament de David Gallego com a entrenador de l’Espanyol, de la renovació de Mikel Azparren com a tècnic del Sant Andreu i del primer derbi e-sports entre Barça i Espanyol, entre d’altres qüestions.


Cinema

Repàs de l’actualitat audiovisual de la ciutat, amb Roger Granel.


El Podcast

Us condensem en 20 minuts els moments més destacats dels debats del ‘Hashtag Barcelona‘. Aquesta setmana, hem parlat de la precarietat en el sector dels repartidors a domicili, de les noves mesures per promoure la reforma horària, de la campanya per promoure el boicot als plàstics i de la difícil convivència entre els taxistes i els conductors de VTC.


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: