Jaume Ciurana

(JxC), Daniel Mòdol (PSC) i Xavier Mulleras (PP) són tres dels 30 regidors que marxaran de l’Ajuntament el pròxim mandat. De fet, més de la meitat dels regidors de l’Ajuntament deixaran de ser-ho la propera setmana perquè no han repetit a les llistes de les eleccions municipals d’aquest any.

Ciurana, Mòdol i Mulleras han parlat a ‘bàsics’ de la seva experiència a l’Ajuntament, i han coincidit a destacar que ha estat enriquidora i positiva per a ells. No obstant això, a partir de la setmana vinent tornaran a treballar on ho feien abans, en el sector privat. Els tres regidors també han coincidit en el fet que la feina a l’Ajuntament ha de ser temporal, i després d’un temps s’ha de deixar.

Preguntats sobre un hipotètic retorn a l’Ajuntament, tots tres han destacat la vessant de vocació que té aquesta feina i no han tancat la porta a tornar com a regidors en un futur. Mulleras, per la seva banda, ha assegurat que la vocació “la portes sempre dins” i que, per tant, “mai se sap si tornarem”. En la mateixa línia, Ciurana recorda que la vocació “va amb la bèstia i és complicat saltar-se-la”, mentre que Mòdol ha obert la porta a fer política des d’altres esferes, com associacions veïnals.