La situació als CAP pel coronavirusFira de Barcelona ha suspès el saló Alimentària i Hostelco

per la crisi del coronavirus. El Departament de Salut ha confirmat el confinament de 500 persones a Catalunya per la sospita que puguin tenir la malaltia, mentre que s’han detectat quatre nous casos d’infecció. En total, ara hi ha 21 persones contagiades a Barcelona. Com es viu tota aquesta situació als CAP? Estan desbordats? Ho preguntem a Jordi Mestres, vicepresident de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC):


Pis per a dones amb addiccions

Projecte Home

ha obert un pis específic per a dones amb addiccions. Segons aquesta ONG, només el 17% de les persones que els van demanar ajuda durant el 2019 eren dones, una xifra que demostra que també resulten més invisibles i pateixen un major estigma social. En parlem amb Neus Canals, directora del centre de dones amb addiccions de Barcelona i Montgat:


Podcast

Els ‘Hashtags’ de la setmana, condensats en 20 minuts. Aquesta setmana, l’hem dedicada íntegrament a algunes de les reivindicacions del 8 de març, Dia de la Dona, com són la prevalença de les dones en l’àmbit de les cures familiars, la poca presència femenina en els llocs de poder, la invisibilització de les dones en els espais d’opinió i els motius de la vaga feminista:


Xarxes

Repassem l’actualitat a través de les xarxes socials amb l’Albert Puyuelo:


Esports

La prèvia del cap de setmana esportiu, de la mà del Carles Alcoyent:


L’Ambigú

L’Enric Cambray recomana ‘Under the pelucas’, a l’Almeria Teatre, i ‘A Chorus Line’, al Tívoli:


Barcelona Plató

L’actualitat del sector audiovisual de Barcelona, amb el Roger Granel:


Els Impros

Acabem la setmana de bon humor, amb els Impro Acatomba: