imatge barri del Besos i el Maresme

Els metges d’atenció primària arriben a un acord per desconvocar la vaga d’aquest divendres. Balanç de les mobilitzacions d’estudiants universitaris, professors i funcionaris de la Generalitat. Els usuaris dels patinets elèctrics opinen sobre la normativa de la DGT que limita la velocitat a vint-i-cinc quilòmetres per hora. El Podcast dels divendres recull els temes a debat aquesta setmana.

Final de la vaga de metges

Aquest divendres, a ‘El matí de Barcelona‘ parlem del desenllaç de les negociacions entre els metges i Salut, després de quatre dies de vaga. Analitzem l’acord a què han arribat l’ICS i Metges de Catalunya i que ha permès desconvocar l’últim dia d’aturades a l’atenció primària. En parlem amb:

  • Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona

  • David Arribas, metge de família i membre del comitè de vaga

Patinets fora de les voreres

Després de l’anunci de la DGT de prohibir els patinets elèctrics a les voreres i l’avís de l’Ajuntament que a Barcelona serà a partir de gener, coneixem l’opinió de Roger de la Primavera, president de l’Associació d’Usuaris de Vehicles de Mobilitat Personal Cicleta BCN-AUMP.

Actualitat a les xarxes

El Toni Noguera ens parla dels vídeos virals de Nadal que ens fan plorar i dels que ens fan riure massa. També de l’alcalde de Vigo, el youtuber Dalas Review, la final de la Libertadores al Santiago Bernábeu i d’un periodista brasiler que s’atreveix a parlar amb Piqué en català.

El cinema

El Roger Granel ens parla de l’estrena de ‘Durante la tormenta’, la nova pel·lícula del director barceloní Oriol Paulo. També ens explica els detalls de l’estrena a Netflix de la sèrie ‘Recuerdos de la Alhambra’, gravada en part a Barcelona. I ens porta els detalls del Dart Festival i el Miniput.

El Podcast

Aquesta setmana, al nostre Podcast, recuperem el més destacat del primer debat en un mitjà de comunicació de candidats de Primàries Barcelona, la problemàtica dels menors no acompanyats a la ciutat, la nova taxa a les empreses privades de bicicletes compartides i el nou etiquetatge dels productes ultraprocessats, el semàfor Nutri-score.

Escolta-ho aquí.

Els Impros

Com cada divendres, acabem el programa de bon humor amb les improvisacions dels Impro Acatomba. Avui, inspirant-se en pel·lícules d’atracadors de bancs.

Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: